Проведено розширену колегію управління освіти і науки міської ради

14 Квітня 2022, 17:21

14 квітня у змішаному форматі відбулася розширена колегія управління освіти і науки міської ради. Учасниками  засідання колегії були керівники закладів та установ освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади.

Розширений формат проведеного засідання визначався актуальністю розглянутих питань:

– стан цивільного захисту в закладах освіти громади;

– нормативно-правове забезпечення атестації педагогічних працівників.

Під час засідання здійснено детальний аналіз організації роботи в закладах та установах освіти громади щодо стану колективного та індивідуального захисту здобувачів освіти; визначено подальші заходи щодо покращення ефективності функціонування захисних споруд та окреслено основні напрями роботи в умовах воєнного стану з питань цивільного захисту.

Також, за результатами проведеної атестації педагогічних працівників у 2021-2022 визначено основні пропозиції, зауваження та рекомендації для подальшої роботи.

Окрім того, розглянуто питання організації у закладах освіти педагогічної  інтернатури для педагогічних працівників, які приймаються на посаду педагогічного працівника протягом першого року роботи відповідно до Положення про педагогічну інтернатуру (наказ МОН України від 25.10.2021 № 1128).

У підсумку, начальник управління Тетяна ВАЩУК визначила, що питання цивільного захисту є пріоритетним у роботі галузі в умовах сьогодення. Саме тому, функціонування закладів та установ освіти громади здійснюватиметься відповідно до вимог безпекової ситуації.

Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради

Чат-бот Гаряча лінія