Питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання двадцять другої сесії міської ради восьмого скликання

20 Липня 2022, 15:56

Питання, які вносяться на розгляд пленарного засідання двадцять другої сесії міської ради восьмого скликання, яке відбудеться 21.07.2022 

 

  1. Про затвердження Плану трансформації мережі закладів загальної середньої освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2022-2027 роки.
  2. Про реорганізацію закладів загальної середньої освіти Новоград-Волинської міської територіальної громади.
  3. Про перейменування закладів загальної середньої освіти та затвердження їх Статутів.

Доповідач: Борис Наталія Петрівна– заступник міського голови.

 

  1. Про утворення наглядової ради комунально-торгівельного підприємства Новоград-Волинської міської ради «Міський ринок».
  2. Про внесення змін до Положення про надання пільг зі сплати за житлово-комунальні послуги, користування скрапленим балонним газом та надання знижки вартості твердого палива за рахунок коштів міського бюджету членам сімей загиблих (померлих) під час участі в антитерористичній операції, операції об’єднаних сил.
  3. Про внесення змін до Програми соціальної підтримки учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасників Революції Гідності, членів сімей загиблих учасників Революції Гідності, внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території, районів проведення антитерористичної операції, операції об’єднаних сил на територію Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2022 рік.
  4. Про внесення змін до Положення про надання разової грошової допомоги членам добровольчих формувань Новоград-Волинської міської територіальної громади.
  5. Про надання допомоги на поховання учасника бойових дій у зв’язку із військовою агресією Російської Федерації.
  6. Про забезпечення безпеки працівників управління соціального захисту населення міської ради і Центру надання адміністративних послу міської ради та відвідувачів в період дії воєнного стану в Україні.

Доповідач: Гудзь Ірина Леонідівна – заступник міського голови.

 

10. Про внесення змін до Програми благоустрою населених пунктів Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2022 рік.

11. Про внесення змін до Комплексної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного та воєнного характеру на 2022-2024 роки.

12. Про включення майна комунальної власності Новоград – Волинської міської територіальної громади до Переліку другого типу.

13. Про передачу майна комунальної власності.

14. Про погодження укладення договору про реструктуризацію заборгованості за спожитий природний газ між акціонерним товариством «Національна акціонерна компанія «Нафтогаз України» та комунальним підприємством Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго».

Доповідач: Якубов Віталій Олександрович – заступник міського голови.

 

  1. Про внесення змін до Програми шефської допомоги військовим частинам Збройних Сил України та іншим військовим формуванням, розташованих на території Новоград-Волинської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Доповідач: Гвозденко Оксана Василівна – секретар міської ради. 

 

16. Про  затвердження на період дії воєнного стану тимчасової структури Служби охорони громадського порядку Новоград-Волинської міської ради.

Доповідач: Доля Олександр Петрович – керуючий справами виконавчого комітету міської ради.

 

17. Про звіт начальника комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Тимофіїва О.В.

  Доповідач:  Тимофіїв Олександр Васильович – начальник комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства»

 

18. Про звіт щодо виконання бюджету Новоград – Волинської міської територіальної громади за  I півріччя 2022 року.

19. Про внесення змін до бюджету Новоград – Волинської міської територіальної громади на 2022 рік.

Доповідач: Ящук Ірина Климівна – начальник фінансового управління міської ради.

 

20. Про внесення змін до Статуту комунального підприємства Новоград-Волинської міської ради «Новоград-Волинськтеплокомуненерго».

Доповідач: Якубов Віталій Олександрович – заступник міського голови.

 

21. Про внесення змін до Положення про встановлення ставки земельного податку на території Новоград-Волинської міської територіальної громади.

22. Про передачу в користування земельних ділянок та про інші питання земельних відносин на території м. Новограда-Волинського.

23. Про укладання договорів оренди землі на новий строк ТОВ «Промінь».

24. Про затвердження проекту землеустрою та передачі в оренду земельної ділянки ФГ «ЗОЛОТИЙ НЕКТАР» на території Великомолодьківського старостинського округу.

25. Про затвердження технічної документації із землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки на території Великомолодьківського старостинського округу.

26. Про затвердження проекту землеустрою та передачу в оренду земельної ділянки на території Пилиповицького старостинського округу.

27. Про затвердження технічних документацій із землеустрою та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «Агросоюз» на території Майстрівського старостинського округу.

28. Про надання згоди на здійснення реконструкції орендованого нежитлового приміщення.

Доповідач: Демяненко Наталія Борисівна – начальник управління-головний архітектор міста управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради.

 

29. Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Новограда-Волинського».

30. Про нагородження відзнакою міста Новограда-Волинського орден «Звягель».

31. Про затвердження графіку заслуховування керівників виконавчих органів міської ради, керівників комунальних підприємств у 2022 році.

32. Про зняття з контролю рішень міської ради.

33. Інформація про результати розгляду пропозицій і доручень депутатів міської ради та міського голови, які висловлені під час підготовки та  проведення двадцять першої сесії міської ради восьмого скликання.

34. Інформація про карту реалізації національного спротиву на території Новоград-Волинської міської територіальної громади.

  Доповідач: Гвозденко Оксана Василівна– секретар міської ради. 

 

35. Про внесення змін до Положення про архівний сектор Новоград-Волинської міської ради.

  1. Про внесення змін до складу виконавчого комітету Новоград-Волинської міської ради восьмого скликання.

Доповідач: Доля Олександр Петрович – керуючий справами виконавчого комітету міської ради.

 

Різне.

 

Чат-бот Гаряча лінія