Новоград-Волинська міська рада має намір започаткувати нову відзнаку міської територіальної громади орден «Звягельська доблесть»

21 Вересня 2022, 16:59

З метою відзначення військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань за заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки України, які виявили мужність і відвагу при захисті Вітчизни, Новоград-Волинська міська рада має намір започаткувати нову відзнаку міської територіальної громади  орден «Звягельська доблесть».

21 вересня відбулася робоча нарада з питань опрацювання відзнаки, участь у якій взяли секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступник міського голови Наталія Борис, комісія з питань нагородження та постійна комісія міської ради з питань соціальної  політики, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту.

Обговорено ескіз ордену та проект відповідного Положення про орден «Звягельська доблесть», який заплановано затвердити на черговій сесії міської ради.

Передбачається, що висунення особи для нагородження орденом  здійснюватиметься гласно за поданням керівника військової частини, іншого військових формування. Самовисування не розглядатимуться. Нагородження орденом провадитиметься рішенням міської ради.

Чат-бот Гаряча лінія