ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

1 Березня 2023, 17:17

ГРОМАДСЬКИЙ ТРАНСПОРТ

Запитуєте – відповідаємо!

???? Досить часто нас запитують про маршрут №5 та нарікають на вартість квитка на зазначеному маршруті. Декілька питань по цьому маршруту надійшло й в опитуванні https://docs.google.com/…/1fSlSoKXlPWIyxOUHKvIsju8…/edit щодо якості надання послуг з перевезення у громадському транспорті Звягельської громади, яке нині триває.
ℹ️ Інформуємо, що Звягельська міська рада не є замовником послуг даного маршруту. Це приміський маршрут, організатором перевезень за даним маршрутом є Житомирська обласна державна адміністрації. Вартість квитка на даному маршруті встановлює сам перевізник за погодженням з областю.
Чимало нарікань на даний маршрут надійшло від жителів Наталівського старостинського округу та жителів Звягеля, які користуються вищезазначеним маршрутом.
Слід зазначити, що з 28 березня 2022 року на численні прохання мешканців Наталівського старостинського округу, відділом економічного планування та підприємницької діяльності міської ради було розроблено та запроваджено приміський маршрут до сіл Наталівка та Олександрівка. Автобус курсував у прямому та зворотному напрямках. На жаль, даний маршрут було відмінено по причині дуже низького пасажиропотоку.

????Міська маршрутна мережа Звягельскої теріторіальної громади нараховує 11 маршрутів, які обслуговують 3 перевізники:

№ 1 «Лубчиця – Залізничний вокзал»,

№ 2 «Автовокзал – М’ясокомбінат»

№ 3 «Райспоживспілка – автовокзал»

№4 «Дружба – автовокзал»

№7 «Дружба – центр – Морське – Залізничний вокзал»

№8 «Лубчиця – М’ясокомбінат»

№9 «Райспоживспілка – автовокзал – Дружба»

№ 11 «Райспоживспілка – центр – Залізничний вокзал»

№12 «Дружба – центр – Майстрів»

№14 «Дружба – Залізничний вокзал»

№16 «РСС – Залізничний вокзал»

На період дії воєнного стану робота приватного транспорту у Звягельскій громаді – оптимізована і наразі курсує менша кількість автобусів. На сьогодні по 10 маршрутам курсує близько 15 одиниць транспорту. Також змін зазнав графік руху автобусів. Деякі автобусні маршрути відмінені по причині незначного пасажиропотоку, з метою економії палива, вартість, якого виросла в рази, та через те, що частина водіїв і транспортних засобів залучена до заходів із захисту держави. Також, перевізниками громади для забезпечення потреб ЗСУ цілодобово надається автотранспорт.

Чат-бот Гаряча лінія