Депутатська фракція «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» відзвітувала про свою діяльність протягом 2021-2022 років

13 Березня 2023, 9:12

Дотримуючись Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», відповідно до Статті 16, депутатська фракція «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» відзвітувала про свою діяльність протягом 2021 -2022 років. Звітували перед громадою: голова депутатської фракції – Олег Годун, депутати – Микола Павловський та Світлана Крапівницька.

Головні тези зі звіту представлені нижче.

Протягом 2021-2022 років, депутати фракції прийняли участь у 29-ти пленарних засіданнях, розглянувши 675 питань. Проводили особисті прийоми громадян, брали участь у виїзних прийомах. Переважну більшість питань, було вирішено позитивно, деякі питання в процесі вирішення. Під час особистих прийомів громадян, депутатами фракції було складено 80 актів обстеження житлово–побутових умов. Активно працювали у складі робочих груп та комісій.

Як представники інтересів територіальної громади, виборців свого виборчого округу, у своїй роботі орієнтувалися на виконання обов’язків депутатів, вирішуючи питання жителів громади у межах своїх повноважень, наданих законом, брали активну участь у здійсненні місцевого самоврядування.

У 2021 році кошти з бюджету, передбачені на потреби виборчих округів були спрямовані депутатами фракції наступним чином:

Олег Годун та Микола Павловський спрямували кошти на створення єдиного молодіжного простору Idea HUB.

Світланою Крапівницькою кошти були спрямовані на капітальний ремонт прибудинкової території по вул. Військової доблесті, 3.

За ініціативи голови фракції Олега Годуна, з метою врегулювання та впорядкування земельних питань і можливості більш детально вивчити питання, проекти рішень було поділено окремо на виготовлення проектно-технічної документації та окремо на виділення земельних ділянок. Наполегливою та принциповою була позиція голови фракції щодо безкоштовного харчування дітей пільгових категорій.

Депутати зазначають: протягом 2022 року основний фокус уваги був спрямований на допомогу та забезпечення потреб територіальної оборони, Збройних Сил України та добровольчих формувань, а також на вирішення соціально важливих питань громади. Фракцією «Батьківщина» послідовно підтримувалося виділення бюджетних коштів на вищевказані потреби.

Депутатами фпракції«Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» підтримуються усі заходи для покращення благоустрою міста.

Головою фракції Олегом Годуном було ініційоване звернення щодо електрифікації мікрорайону «Морське», с. Наталівка у 2022-2023 роках. Наразі їх електрифікація вже здійснена.

За звітний період депутатами фракції «ВО «Батьківщина» було підтримано багато проектів, які на сьогоднішній момент слугують громаді, користуються попитом, зокрема: сучасні вбиральні, будівництво дороги по вул. Відродження, заміна азбестових мереж по вул. Михайла Вербицького, вуличне освітлення с. Майстрів. Підтримується поступове оновлення мереж, технології виробництва води, КП «Звягельтепло» та «Звягельводоканал». Не залишаються без уваги дороги – будівництво нових та капітальний ремонт. Депутати фракції підтримують оновлення парку комунальної техніки.

За звітний період депутати фракції активно підтримували розвиток молодіжної політики, спорту, голосуючи за відповідні проекти рішень.

Забезпечується фінансова підтримка медичних закладів охорони здоров’я.

Протягом звітного періоду бюджетні кошти були спрямовані на заміну вікон, ремонту та облаштування укриттів у закладах освіти громади.

Фракція «ВО «Батьківщина» у різний спосіб допомагає військовим, жителям громади, внутрішньо переміщеним особам та сім’ям загиблих Героїв.

Олег Годун адресно допомагає військовим, з якими разом були в зоні АТО у 2014-2015 роках, сім’ям загиблих Героїв, їхнім дітям, здійснює пошук донорів за кордоном.

Світлана Крапівницька – куратор пункту благодійної допомоги БФ “Нехай твоє серце б’ється”.

Гуманітарна допомога відправляється на передову, в будинки догляду за людьми похилого віку та людьми з інвалідністю, лікарні, внутрішньо переміщеним особами та незахищеним верствами населення.

Микола Павловський – здійснює постійний супровід і забезпечення процесу лікування військових.

Активними під час звіту була й громадськість. Значна частина питань, стосувалася галузі житлово-комунального господарства, на які було надано відповіді та роз’яснення під час звіту. Деякі з них були узяті на виконання.

Депутати фракції подякували за проявлену активність громадськості та наголосили, що вони завжди відкриті до співпраці.

 

Чат-бот Гаряча лінія