У Звягелі відбулися урочистості до Дня працівників освіти

29 Вересня 2023, 16:01

У дні початку золотої осені освітяни громади мають професійне свято Днем працівників освіти!

Всіх педагогів об’єднує високе покликання допомагати молоді пізнати навколишній світ, здобути необхідні знання, а найголовніше – проявити таланти, набути моральні й духовні цінності та обрати вірний життєвий шлях. Щоденно проявляючи високий професіоналізм та невтомний творчий пошук наші вихователі, вчителі, викладачі навчають наступне покоління українців, яскравих особистостей, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

З нагоди професійного свята освітян привітали завітали міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступниця міського голови, куратор галузі освіти і науки Наталія Борис, депутат міської ради, голова постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, освіти, культури та спорту Олександр Широкопояс, начальник управління освіти і науки Тетяна Ващук.

За видатні досягнення, наполегливу працю на освітянській ниві та віданність учительському покликанню працівникам галузі освіти вручили Почесні грамоти Звягельської міської ради та Подяки міського голови, Грамоти управління освіти і науки Звягельської міської ради.

Також отримали Подяки регіонального центру оцінювання якості освіти за створення та чітку роботу тимчасового екзаменаційного центру для проведення національного мультимедійного тесту у 2023 році.

Традиційно привітали тих, хто самовіддано працював на освітянській ниві і в цьому році пішов на заслужений відпочинок, ветеранів – працівників освіти – педагогів з великої літери, які пропрацювали в освіті понад 50 років та закінчили трудову діяльність у 2023 році. Цього року з цією подією привітали Зою Петрівну Медведчук, вихователя-методиста, яка 47 років обіймала посаду завідувачки закладом дошкільної освіти N°6, а педагогічний стаж – 53 роки в одному закладі.

Від імені депутата Житомирської обласної ради Олександра Ющенка освітян громади привітав Франц Весельський, помічник-консультант депутата обласної ради, та з музичним дарунком квартет «Козаки-козаченьки».

На завершення для присутніх було проведено лотерею, де розіграли подарунки від спонсорів.

Також під час урочистостей проводився благодійний збір коштів на підтримку ЗСУ. Загалом було зібрано більше 110 тис грн, які будуть спрямовані на потреби наших Захисників і Захисниць.

 

Щира подяка та низький уклін всім педагогам та ветеранам педагогічної праці, міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

Чат-бот Гаряча лінія