Погодили порядок денний 43 сесії

19 Грудня 2023, 10:54

В рамках підготовки до сорок третьої сесії Звягельської міської ради восьмого скликання з 12 по 18 грудня пройшли засідання постійних комісій та погоджувальної ради.

Основні питання 43 сесії бюджет громади на 2024 рік та звіти міського голови про роботу виконавчих органів міської ради у 2023 році та звіти посадових осіб міської ради, яких вона обирає або затверджує.
В ході роботи депутати розглянули питання проєкту денного сесії, внесли свої зауваження та пропозиції.
✅Детально розглянувши основні потреби галузей консолідовано погодили першочергове спрямування на коштів на оплату праці, енергоносіїв, поточні ремонти закладів та установ громади, харчування дітей тощо.
✅Залишається актуальним питання безпеки жителів громади в умовах повномасштабного вторгнення, зокрема в навчальних закладах. Продовжуватимуться роботи по облаштуванню укриттів у садочках, школах та інших закладах та установах освіти.
✅Також планується передбачити кошти на закупівлю медикаментів та перев’язочних матеріалів, в тому числі і забезпечення пільгових медикаментів для населення.
✅У 2024 році відповідно до діючих програм буде продовжуватися соціальна підтримка різних категорій жителів громади.
✅Передбачили заходи і для забезпечення робіт комунальних підприємств Звягельської міської ради: КП «Звягельводоканал», КП «Звягельтепло», КП «Звягельсервіс» та інших.
????????Незважаючи на обмеження в законодавстві, у 2024 році наша громада буде віднаходити всі можливі шляхи аби продовжувати допомагати та підтримувати наших захисників. Це залишатиметься пріоритетом у роботі Звягельської міської ради.
Всього на порядок денний внесено 54 питання. Остаточні рішення будуть прийняті в ході пленарного засідання сорок третьої сесії міської ради восьмого скликання, яка відбудеться 21 грудня 2023 року.

Докладаємо всіх зусиль, щоб жити у громаді було безпечно та комфортно.

З проєктами цих та інших рішень чергової сесії міської ради можна ознайомитись на офіційному веб-порталі документів Звягельської міської ради.
Прямі трансляції засідань можна переглянути за посиланнями:

Чат-бот Гаряча лінія