Напередодні Святвечора та Різдва Христового БО «БФ» Україна єднає серця» відвідали захисників

26 Грудня 2023, 12:08
????????Напередодні Святвечора та Різдва Христового БО «БФ» Україна єднає серця» відвідали тих, хто найбільше заслуговує святкувати та завдяки кому ми вносимо Дідух до оселі та смакуємо кутю????????
Щира подяка усім, завдяки кому захисники відчують атмосферу Різдвяних свят!!!
Юлія Якубовська, Наталія Грабовська, Артем Колодій, Галина Поліщук, Андрій Окрепкий, Ірина Маус та її команда, Наталія Войнарівська, Сергій Столярні Вироби та його команда, Наталія Заремба, Лариса Шутова, дошкільний навчальний заклад 6 «Дзвіночок», Алла Боришкевич, Едуард Кухарський, Сніжана Сушко-Заєць, Альвіна Бурдейна, Аліна Храбан, Таня Кравчук, Олена Криваль, Сергій Костюк, Лариса Столяр.
Окрім святкових традиційних страв було передано буржуйки, Світлана Демянчук та її неперевершена команда волонтерів передали бійцям маскувальні сітки, теплі шкарпетки та рукавиці.
Також військовим, що боронять Україну на Купʼянському напрямку управлінням у справах сімʼї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельська міська рада було передано генератор та мʼясні вироби.
♥️ Сніжана Сушко-Заєць виготовила та передала захисникам окопні свічки та розпалювачі вогню, сухі пічки, шкарпетки, малюнки, Олена Криваль – смаколики та власноруч звʼязані шкарпетки з приємним сюрпризом, Ірина Маус із постійною підтримкою.
???????? Бійцям з любовʼю та ніжністю передано обереги, зроблені руками дітей Звягельської громади разом з Отцем Андрієм Окрепким та Мирославою Окрепкою.
Памʼятаймо, що війна триває і у кожного з нас має бути на фронті той, ким ми повинні опікуватися!!!
Будьмо опорою для наших захисників????????????????
Допомога військовим – найкращий подарунок для Різдвяних та Новорічних свят.
Чат-бот Гаряча лінія