Про порядок надання тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб Звягельської міської територіальної громади

30 Квітня 2024, 15:12
Про порядок надання тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб Звягельської міської територіальної громади.
Рішенням сорок восьмої сесії Звягельської міської ради за №1191, яка відбулась 25.04.2024 затверджено Порядок формування фонду житла, призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, обліку та надання такого житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Звягельської міської територіальної громади в рамках реалізації Договору про грант між міською радою та Північною екологічною фінансовою корпорацією («НЕФКО») від 11 жовтня 2022 року
Порядок регламентує формування фонду житла для тимчасового проживання ВПО, облік та надання житла із фонду для тимчасового проживання.
Отримати житлове приміщення з фонду можуть внутрішньо переміщені особи, які фактично проживають та зареєстровані в межах території Звягельської міської територіальної громади.
Надання житла в першочерговому порядку буде надаватись особам які мають статус ВПО, та які працевлаштовані на стратегічно-важливих підприємствах критичної інфраструктури на території Звягельської міської територіальної громади, бюджетоутворюючих підприємствах основного кола Звягельського району, що розташовані на території Звягельської міської територіальної громади, інші працевлаштовані особи на території Звягельської міської територіальної громади.
Для ведення обліку та визначення осіб, яким будуть надані житлові приміщення з фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, рішенням виконавчого комітету міської ради затверджена житлова комісія.
Подача заяв про взяття на облік та прийом необхідних документів здійснюватиметься через Центр надання адміністративних послуг за адресою: вул. Шевченка 20, з 8 год. 15.05.2024 р.
На зображенні може бути: текст
Чат-бот Гаряча лінія