Проєкт «Незламна надія»

20 Травня 2024, 10:31
18 травня, у Звягелі стартував соціально-психологічний проєкт для дружин ветеранів війни «Незламна надія».

В той час, як українські воїни боронять Україну, вдома на них чекають дружини. Їхня роль під час війни значна й незамінна. Дружини ветеранів, проходять свій власний шлях, сповнений переживань, випробувань і сили.

Зустрілися, щоб не дати залишитися наодинці, знати, де отримати допомогу і підтримку. В стінах Дія-центру поговорили про соціальний захист, адміністративні послуги ЦНАП, пенсійне забезпечення. Затим, у музеї родини Косачів-Драгоманових долучилися до арт-терапії, вели розмови “з ароматом кави”.

Дякуємо кожній Сильній, Вірній, Справжній!

Приєднуйтеся! Озвучуйте теми, які цікавлять, проблеми, які варто піднімати для їх вирішення. Ми запросимо фахівців, зробимо все можливе, аби Ветеранські питання були почуті!
Відразу анонсуємо наступну зустріч, яку плануємо провести у перший тиждень червня. Вона – про здоров’я ветерана та його родини.

Проєкт “Незламна надія” – про те, як знайти сили дбати про себе, не опускати рук… А також інформаційна, соціально-психологічна підтримка дружин, чоловіки яких боронять Україну, обмін досвідом, як залишатися в ресурсі.

Ініціатор та організатор – відділ по роботі з ветеранами управління соціального захисту населення Звягельської міської ради.

Дякуємо усім, завдяки кому зустріч відбулася, хто допомагав в організації.
Дякуємо нашим Воїнам за захист!
Дочекаймося на повернення кожного разом!
Чат-бот Гаряча лінія