ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!

16 Липня 2024, 17:53
🇺🇦До Дня української державності,🇺🇦 який відзначається 15 липня, Управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Звягельської міської ради та Міським центром фізичного здоров’я населення організовано черговий сімейний кінопоказ📽️🎞️ “просто неба”.
Перед показом глядачів було проінформовано про те, чому у цей день в Україні відзначається день державності, наголошено, чому важливо у теперішній, складний для країни час підтримувати, цінувати, поважати все українське. Разом заспівали Гімн України, вшанували пам’ять про загиблих захисників і захисниць хвилиною мовчання, подякували ЗСУ за можливість зібратися і провести приємно час разом.
З нагоди важливого державного свята, а також з метою показати, що в Україні є багато талановитих людей, у тому числі й в кінематографі, організаторами прийнято рішення транслювати у 2024 році українські фільми і мультфільми під гаслом “ДИВИСЬ УКРАЇНСЬКЕ!”
Сюжет позитивного українського мультфільму про Кирила Кожум’яку та його сина Микиту ще раз підтверджує, що у всі часи історії України нашу землю обороняли, захищали справжні герої, віддані патріоти.
Глядачів на заходів з кожним показом стає все більше. Організатори вдячні відвідувачам за дотримання правил поведінки, повагу один до одного, за прибраний за собою майданчик, за адекватну реакцію на відключення електроенергії та технічну паузу , пов’язану з підключенням обладнання до генератора.
❤️ Дякуємо за позитивні відгуки! ❤️
📢 Анонсуємо наступний показ:
27 липня, місце і час незмінні, мультфільм “Мавка”.
Чат-бот Гаряча лінія