Вшанування пам’яті Героїв: Синхронне покладання квітів у Звягельській міській територіальній громаді

29 Серпня 2024, 13:14
29 серпня, в День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, у Звягельській міській територіальній громаді відбулося синхронне покладання квітів до пам’ятних знаків та могил загиблих героїв.
О 9:00 ранку жителі громади прийшли до пам’ятних місць, щоб віддати шану тим, хто поклав своє життя заради миру і свободи в Україні. Цей день став символом єдності та вдячності, адже як діти, так і дорослі прийшли з квітами, щоб покласти їх на могили та пам’ятники загиблих захисників.
Керівництво громади та району також взяло участь у заході. Міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступники міського голови Наталія Борис та Дмитро Гудзь, начальник РВА Іван Туровський та голова районної ради Артур Загривий, депутати міської ради, підприємці, представники виконавчих органів міської ради, небайдужі жителі громади поклали квіти до Арки Героїв Небесної Сотні, Меморіалу полеглим в АТО та до могил на кладовищах громади.
Синхронне покладання квітів об’єднало громаду в спільному переживанні втрати та вдячності. Це був момент, коли кожен міг висловити свою підтримку родинам загиблих і відчути єдність у важкі часи.
Пам’ять про наших героїв житиме в наших серцях, а їхній подвиг надихатиме нас на нові звершення заради миру і процвітання України.
Чат-бот Гаряча лінія