Ветеран-морпіх США в рамках благодійної веломандрівки завітає до Звягеля: запрошує доєднуватися усіх бажаючих

30 Серпня 2024, 8:25
Вже 1 вересня, у неділю, до нашого міста з благодійною місією завітає Якуб Кепка – ветеран, колишній військовослужбовець Корпусу морської піхоти США, канадець польського походження. Зараз йому 67 років і він має ампутацію ноги, але з Кракова до Києва їде на велосипеді.💪
✅Головна мета веломандрівки – показати, що життя після ампутації може бути повноцінним, а інвалідність не є перешкодою для активного життя і здійснення мрій. Також привернути увагу суспільства до проблем осіб з інвалідністю, зібрати кошти на протези, реабілітацію українських військових та навчання протезистів.
🤝Запрошуємо усіх охочих долучитися до частини дистанції велопробігу і цим самим висловити підтримку українським ветеранам з ампутаціями.
🚴‍♀️🚴Збір бажаючих велосипедистів відбудеться в неділю, 1 вересня, о 12.00 біля вхідної частини міського парку культури і відпочинку (вул.Шевченка,20, м.Звягель).
Ми подбали про вашу безпеку, тому в супроводі поліції та медичного працівника учасники вирушать до в’їзного знаку в м.Звягель (зі сторони м.Рівне), де, орієнтовно, о 13.00 планується приїзд Якуба Кепки.
Затим, вулицями Звягеля пройде спільний благодійний велопробіг на підтримку українських ветеранів з ампутаціями.
О 14.30 відбудеться зустріч Якуба Кепки з ветеранами, представниками громадських організацій, керівництвом громади. Бажаючих долучитися до зустрічі просимо повідомити за телефоном 📞+38 097 644 2461.
Детальніше про проєкт – https://youtu.be/eGhHnk-KADE?feature=shared
‼️Підтримка важлива!
Єднаймося!
Чат-бот Гаряча лінія