Звягельські каратисти здобули медалі на “23rd Croatian Karate Open”

9 Вересня 2024, 16:38
6-8 вересня в місті Рієка (Хоpватія) відбувся Міжнародний турнір “23rd Croatian Karate Open” серед кадетів, юніорів, молоді, дорослих, 1200 спортсменів з 27 країн.
За результатами турніру до молодіжної збірної з карате відібралися два представники зі Звягеля Алексеєнко Артем та Чумак Аліка. Це велике досягнення для спортсменів і їхніх наставників, яке свідчить про їхню високу майстерність. Алексеєнко Артем продемонстрував відмінні результати у своїй категорії, підтвердивши свій статус одного з кращих та здобув СРІБНУ медаль.
Чумак Аліка пройшла болгарку та хорватку у третьому колі поступилась сербці, здивувала суддів своєю технікою та витримкою, завоювавши почесне місце в команді.
Їх відбір до збірної — це важливий крок у їхній спортивній кар’єрі, відкриваючи можливості для участі у міжнародних змаганнях.
Спортсмени отримали визнання не лише на місцевому, а й на національному рівні. Це також свідчить про високий рівень розвитку карате в нашому місті. Вітаємо з цим успіхом і бажаємо нових перемог на міжнародних турнірах! Підготували до змагань наших каратистів тренери Вадим Рибачок, Андрій Хромушин, Сніжана Рибачок та Руслан Загривий.
Чат-бот Гаряча лінія