Боксерські зірки Житомирщини: шлях до успіху!

24 Вересня 2024, 15:30
21 та 22 вересня у Житомирі проходив обласний чемпіонат з боксу серед юніорів (2009-2010 р.н.) та юнаків (2011-2012 р.н.). Учасники боролися за можливість представляти Житомирщину на майбутній всеукраїнській боксерській першості.
До змагань долучилися спортсмени та спортсменки із різних міст та громад області, зокрема з Житомира, Коростеня, Звягеля, Бердичева, Малина, Любара, Хорошева та Коростишева, близько 130 боксерів.
Боксери-юніори проводили поєдинки у три раунди, тривалість кожного – півтори хвилини. Молодші учасники, юнаки, змагалися на рингу по дві хвилини за бій.
На чемпіонаті команду ДЮСШ імені В.П. Єрмакова управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради представляло 20 вихованців.
У результаті запеклих поєдинків перше місце вибороли: Кукулевський Тимур, Плісак Вероніка, Терлецький Олексій, Ликов Артем, Котюха Нікіта і потрапили в збірну команду Житомирської області де будуть змагатися на чемпіонаті України
Другі місця посіли Потушинський Олексій, Гичко Станіслав, Шикула Єгор, Колесник Дмитро, Лібіченко Артем, Войцеховський Назар, Зикін Максим, Дмитренко Данило;
Бронза здобули Кулібаби Артура, Митька Станіслава,Поліщука Андрія, Степанюка Дениса.
Готував команду до змагань тренер-викладач Плісак Леонід Васильович.
Запрошуємо на тренування з боксу та кікбоксингу юнаків та дівчат.
Вул. Шевченка,33, тел.: 0961520555.
Чат-бот Гаряча лінія