З нагоди Дня захисників та захисниць України відбувся турнір з міні-футболу серед команд військослужбовців та майбутніх захисників

3 Жовтня 2024, 16:17
З нагоди Дня захисників та захисниць України у Звягелі відбувся турнір з міні-футболу серед команд військослужбовців та майбутніх захисників.
На відкритті змагань учасників привітали керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Доля, начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Тетяна Кравчук та начальник фізичної підготовки 30-ї механізованої бригади майор Михайло Ольшевський. Вони подякували всім захисникам і захисницям, які щоденно ризикують своїм життям, аби втримати наступ ворога, відстояти свободу і незалежність нашої країни, побажали спортивних перемог і головної – Перемоги України. Традиційно учасники турніру виконали Гімн України, вшанували пам’ять про загиблих у війні хвилиною мовчання.
У змаганнях взяли участь чотири команди: дві зі Звягеля та гості з м.Бердичів та м.Чуднів.
Після напружених матчів
🏆I місце виборола команда військової частини А3091, м.Бердичів, яка показала високий рівень гри.
🏆II місце зайняла команда військової частини А1979, м.Чуднів, яка також проявила себе як гідний суперник.
🏆III місце здобула команда Звягельського гарнізону, продемонструвавши неабияку витривалість.
Подяку за участь отримала команда Звягельського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою.
Такі спортивні заходи допомагають не лише зміцнювати фізичну підготовку, але й підвищують бойовий дух військових та ветеранів.
Усі учасники турніру отримали позитивні емоції та заряд енергії.
Щирі вітання командам-переможцям та вдячність усім учасникам за непохитне прагнення до перемоги!
Захід проведений управлінням у справах сім’ї, молоді, фізичної культури і спорту Звягельської міської ради, міським центром фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” спільно з ініціаторами проведення турніру – виконуючим обов’язки командира частини А3814 підполковника Омельченком Ігорем, начальником фізичної підготовки та спорту військової частини А0409 майором Ольшевським Михайлом, офіцером фізкультурно-спортивної реабілітації військової частини А0409
молодшим лейтенантом
Рюдюком Сергієм, а також за сприяння керівництва Асоціації футболу м.Звягель Лавренюка Олександра та Скидана Руслана.
Окрема подяка спонсорам заходу – ресторану Аль Капоне, Віталію Табалюку, Андрію Мармалюку та Миколі Андрущенку.
Щирі вітання зі святом усім захисникам і захисницям, щира вдячність за мужність та відданість країні, за стійкість та витривалість, за те, що підсилюєте віру людей у завтрашній день, у майбутнє вільної, незалежної країни. Хай Бог оберігає вас.
Разом ми сильніші,
разом – до перемоги!
Слідкуйте за новинами і до зустрічі на нових змаганнях!

“Спорт для всіх” міський Центр фізичного здоров’я населення

Чат-бот Гаряча лінія