У Новоград-Волинській міській раді оголосили результати конкурсу на заміщення вакантної посади

13 Лютого 2020, 14:20

13 лютого 2020 року під час другого засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади начальника відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування Новоград-Волинської міської ради (на період відпустки для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника), голова конкурсної комісії, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Дмитро Ружицький оголосив результати попередньо проведеного конкурсу. Засідання конкурсної комісії відбулось за участі міського голови Віктора Весельського.

Нагадаємо, що у конкурсі взяли участь два претенденти, якими напередодні було складено письмовий іспит. Члени конкурсної комісії прийняли спільне рішення щодо оцінки відповідей на кожне з питань екзаменаційного білета. Знання кандидатів оцінювались за п’ятибальною системою, де мінімально прохідна кількість балів 13, а максимальна кількість балів – 25.

За результатами письмого іспиту, найбільшу кількість балів (19) набрала претендент на посаду начальника відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради Швець Вікторія Сергіївна. Інший претендент на вакантну посаду набрав 18 балів.

Отож, конкурсною комісією рекомендовано претендента на посаду начальника відділу підтримки муніципальних ініціатив і інвестицій, підприємницької діяльності, економічного аналізу та планування міської ради Вікторію Швець для проходження співбесіди у міського голови Віктора Весельського.

Олена Обух, т.в.о. начальника відділу інформації
та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія