Нарада щодо функціонування Територіальних відділів Головного Управління Пенсійного фонду України в Житомирській області у м.Новоград-Волинський

7 Лютого 2020, 19:00

07 лютого 2020 року міський голова Віктор Весельський провів телефонну розмову з начальником Головного управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Іваном Заінчковським щодо оптимізації умов праці колективу новоград-волинських Територіальних відділів.

За результатами перемовин, очільник Новограда-Волинського провів робочу нараду з секретарем міської ради Оленою Пономаренко, директором департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Лілією Хрущ, начальником відділу комунального майна управління ЖКГЕ та КВ міської ради Людмилою Киреєвою, т.в.о. начальника юридичного відділу міської ради Наталією Грабовською та начальником відділу обслуговування громадян (сервісного центру) управління обслуговування населення Головного Управління Пенсійного фонду України в Житомирській області Оксаною Плохотюк.

Після реформування Головного управління Пенсійного фонду України, в установі було зменшено кількість штатних одиниць, а отже було звільнено частину займаних працівниками площ. На засіданнях постійних комісій міської ради депутати міської ради розглядатимуть можливість здачі в оренду вивільненого приміщення на вул. Пушкіна, 5. Рішення з даного питання депутати міської ради будуть приймати на черговому засіданні сесії міської ради.

Також на нараді обговорили питання завершення будівництва «Прозорого офісу», який стане єдиним простором для надання соціальних та адміністративних послуг населенню. Варто зазначити, що клопотання про виділення необхідних коштів неодноразово піднімалося під час особистих зустрічей керівництва Новограда-Волинського у Міністерстві соціальної політики України, Міністерстві фінансів України, Міністерстві розвитку громад та територій України (Директораті з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою) та Житомирській обласній державній адміністрації.

Олена Обух, головний спеціаліст відділу інформації
та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія