Новоград-Волинський: щотижневі оперативна та апаратна наради

17 Лютого 2020, 9:19

У понеділок, 17 лютого 2020 року, міський голова Віктор Весельський провів щотижневі оперативну та апаратну наради.

Зокрема, під час нарад було зазначено, що цього тижня розпочинає роботу 39-та сесія міської ради сьомого скликання. Протягом тижня проходитимуть засідання постійних комісій з розгляду питань порядку денного чергової сесії, яка відбудеться 27 лютого.

Також було повідомлено, що у зв’язку із спадом захворюваності серед населення на гострі респіраторні вірусні інфекції та грип, з 17 лютого відновлено навчання в освітніх закладах Новоград-Волинської міської ОТГ, яке було призупинено з 10 по 14 лютого.

Крім того, було поінформовано, що 15 лютого у Житомирській обласній державній адміністрації відбулося засідання тимчасової епідеміологічної комісії щодо захисту жителів області від коронавірусу COVID-19 (детальніше: http://oda.zht.gov.ua/…/v-oda-provely-zasidannya-epidemio…/…). Відтак, керівникам профільних структурних підрозділів міської ради доручено протягом тижня перевірити готовність інфекційних відділень КНП «Новоград-Волинське міськрайонне територіальне медичне об’єднання» щодо не поширення інфекційних захворювань, зокрема, в частині відповідного оснащення.

Під час апаратної наради очільник міста привітав іменинників, які цими днями відзначили свої дні народження: заступника міського голови Оксану Гвозденко, начальника відділу програмно-комп’ютерного забезпечення міської ради Олену Костюк, завідувача служби господарського забезпечення міської ради Миколу Левченка.

Оксана Талько, начальник відділу інформації
та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія