Поруч з головною ялинкою міста відбулась шоу-програма «Новорічні дива»

23 Грудня 2019, 16:10

Колектив Палацу дітей та молоді разом зі своїми підопічними 20 та 21 грудня 2019 року організував на площі Лесі Українки шоу-програму «Новорічні дива». Для новоград-волинців та гостей міста було проведено насичене та яскраве дійство. 

Зокрема, 20 грудня була відіграна театралізована шоу-програма «Новорічна крутоверть», весела ігротека – година активних ігор та веселих естафет та запальне диско-паті «Вітаємо! Бажаємо! Новий рік зустрічаємо!». 

Цього ж дня для учасників розважальної програми було запропоновано взяти участь в караоке-шоу «Зірка на ялинці» з подарунками, де головним призом став Bluetoothмікрофон. Тут же кожен охочий міг взяти участь у створенні святкових поробок у майстерні «Зимонька-Зима», а також потанцювати на дискотеці.

Наступного дня, 21 грудня, розваги на площі Лесі Українки продовжились Новорічним ченджем та Різдвяною колядою. Крім веселої ігротеки та години активних ігор і веселих естафет, на гостей свята чекала: ігрова програма «Музичний Дід Мороз», «Калейдоскоп добра» (принеси подарунок, забирай інший) та феєрично-музичний батл баяніснів за кубок «Діда Мороза». Родзинкою новорічної шоу-програми стали супер-шоу «ВВС-bend» та танцювальне дефіле.   

Протягом вихідних днів поруч з головною ялинкою міста на площі Лесі Українки панував веселий настрій та новорічний гумор. Новоград-волинці отримали можливість долучитися до запальних танців та пісень, а також виграти грошовий приз, беручи участь у різноманітних конкурсах.
 

Олена Обух, головний спеціаліст відділу інформації 
та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія