Відбувся конкурс з відбору виконавців робіт

11 Серпня 2017, 9:28

11 серпня 2017 року відбувся конкурс з відбору виконавців робіт з виготовлення проектно-кошторисної документації по об’єкту «Комплексна реконструкція парку культури та відпочинку в місті Новограді-Волинському Житомирської області» за участі міського голови, секретаря міської ради, заступників міського голови, заступника міського голови-начальника фінансового управління міської ради, директора департаменту праці та соціального захисту населення міської ради, начальника управління житлово-комунального господарства, енергозбереження та комунальної власності міської ради – розпорядника коштів, членів тендерного комітету, а також депутата міської ради.

Виконуюча обов’язки голови тендерного комітету Стоцька Н.М. відмітила, що отримано лише одну пропозицію для участі у конкурсі, а саме від фізичної особи – підприємця Зими В.П.

В ході презентування проектантом ескізної пропозиції реконструкції міського парку культури та відпочинку міський голова Весельський В.Л. наголосив, що необхідно промоніторити облаштування та благоустрій парків України, з метою створення комфортних умов для відпочинку всіх категорій населення. А також очільник міста відмітив, що необхідно врахувати те, що міський парк культури та відпочинку використовується під час святкування Міжнародного свята літератури і мистецтв «Лесині джерела».

В свою чергу, заступник міського голови Гвозденко О.В. зазначила, що всю спортивну зону можна винести з території міського парку на вільну  територію ЗОШ № 5. А також відмітила, що після проведення реконструкції парку обов’язково на його території має стояти стаціонарна сцена.

Присутній на конкурсі депутат міської ради Журбенко О.І. запропонував зробити вибірку дерев в парку та замінити старі насадження на нові – декоративні, існуючі дитячі майданчики замінити сучасними, з урахуванням того, щоб ними могли користуватись діти з обмеженими можливостями, а також виділити в парку окремі зони для дітей, відпочинку, зайняття спортом та інше.

Після тривалих дебатів, ряду запитань та зауважень до проектанта, дану пропозицію було вирішено розглянути додатково. 

 

Відділ інформації та зв’язків

з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія