Відбулося друге засідання погоджувальної ради з розгляду питань порядку денного шістнадцятої сесії міської ради сьомого скликання

19 Вересня 2017, 14:59

18 вересня 2017 року міський голова В.Л. Весельський провів друге засідання погоджувальної ради з розгляду питань порядку денного 16-ї сесії міської ради сьомого скликання. У роботі погоджувальної ради взяли участь 13 осіб із 16, що входять до складу погоджувальної ради. У такому складі засідання правомочне і вправі вирішувати всі питання, віднесені до компетенції погоджувальної ради.

На початку засідання Віктор Леонідович виконав приємну місію, вручивши вітальний адрес депутату міської ради Р.А. Седлецькому з нагоди дня його народження.

Також до слова було запрошено директора департаменту праці та соціального захисту населення міської ради Л.В. Хрущ, яка проінформувала присутніх про робочий візит делегації до Центру надання соціальних послуг Святошинського району міста Києва. Під час електронної презентації зазначеного Центру було продемонстровано екскіз Центру надання адміністративних послуг у форматі «Прозорий офіс» у м. Новограді-Волинському.

Під час розгляду проектів рішень, які, зокрема, доповідали секретар міської ради, перший заступник міського голови та керуючий справами виконавчого комітету міської ради, були враховані всі зауваження та пропозиції висловлені у ході засідань постійних комісіях. Значну увагу було приділено питанням: «Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік», «Про погодження встановлення пам’ятного знаку загиблим воїнам танкового батальйону військової частини В 2731», «Про надання згоди на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна комунальної власності територіальної громади міста», «Про оренду майна комунальної власності територіальної громади міста».

У результаті детального обговорення, 14 питань порядку денного, котрі на постійних комісіях були погоджені без зауважень будуть розглянуті на пленарному засіданні в першу чергу за скороченою процедурою без обговорення. Можливість такого розгляду передбачена статтею 23 Регламенту Новоград-Волинської міської ради сьомого скликання. В другу частину проекту порядку денного буде включено 7 питань, до яких постійними комісіями та на засіданні погоджувальної ради були подані відповідні зауваження та пропозиції.

Таким чином на розгляд шістнадцятої сесії міської ради сьомого скликання, яка відбудеться 21 вересня 2017 року, пропонується 21 питання, схвалене погоджувальною радою.

 

Відділ інформації та зв’язків
з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія