Сесійні проекти рішень вивчали депутати постійної комісії міської ради з питань депутатської етики, дотримання законності прав та свобод громадян

15 Червня 2017, 21:14

У процесі підготовки до тринадцятої сесії міської ради сьомого скликання у відповідності до регламенту міської ради протягом тижня проходять засідання постійних комісій. Так, 15 червня 2017 року у конференц-залі Будинку рад під головуванням А.О. Рассадіна відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань депутатської етики, дотримання законності прав та свобод громадян, на яке завітав міський голова В.Л. Весельський.

У роботі комісії взяли участь секретар міської ради О.А. Пономаренко, перший заступник міського голови С.Ю. Колотов, заступники міського голови О.В. Гвозденко, В.А. Шалухін та Л.В. Шутова, заступник міського голови-начальник фінансового управління міської ради І.К. Ящук, керівники виконавчих органів міської ради – головні розпорядники коштів міського бюджету.

У ході розгляду питань, які запропоновано на порядок денний чергової сесії міської ради, депутати висловили пропозиції та зауваження. У результаті обговорення членами постійної комісії були прийняті рішення та рекомендовано винести відповідні питання на розгляд сесії.

 

Відділ інформації та зв’язків

з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія