На особистому прийомі у міського голови

20 Листопада 2017, 1:29

Щоп’ятниці міський голова Віктор Весельський проводить особистий прийом громадян. Так, 17 листопада прийом був виїзним та проходив у приміщенні департаменту праці та соціального захисту населення міської ради (вул. Ушакова,40). Разом з очільником міста на прийомі були присутні секретар міської ради Олена Пономаренко, заступники міського голови Оксана Гвозденко та Віктор Шалухін, а також начальники управлінь та відділів міської ради.

Цього дня з різноманітними питаннями до Віктора Леонідовича звернулось 16 мешканців міста. Звернення, в основному, стосувались житлово-комунальної сфери (відновлення роботи бювету у мікрорайоні «Зелені», зрізання аварійних дерев, проведення водогону на провулку Студентському тощо), земельних відносин, надання матеріальної допомоги на дороговартісне лікування, працевлаштування, вирішення спору із сусідами та ін.

Були серед відвідувачів і ті, хто прийшов зі словами подяки на адресу міського голови. Так, зокрема, жителька міста висловила щиру вдячність Віктору Леонідовичу за надану допомогу в проведенні оперативного лікування катаракти ока. Загалом, у 2017 році вперше з міського бюджету було виділено кошти для придбання 18 кришталиків для жителів міста, які потребують такого роду оперативного втручання. Очільник міста надав доручення при формуванні міського бюджету на 2018 рік включити питання про виділення коштів на придбання ще 35 кришталиків.

Жодне звернення міський голова не залишив без належної уваги та грунтовного роз’яснення. За результатами прийому громадян керівникам виконавчих органів міської ради надано ряд доручень щодо вирішення проблем заявників в найкоротші терміни та відповідно до чинного законодавства.

 

Відділ інформації та зв’язків
з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія