Міський голова та секретар міської ради взяли участь в урочистостях з нагоди Дня працівників сільського господарства

17 Листопада 2017, 1:15

Кожну третю неділю листопада свято відзначають люди, що присвятили своє життя сільському господарству. Україна споконвіку була аграрною державою і одне з чільних місць в ній завжди займав поліський край через свої родючі ґрунти, помірний клімат та працьовитих людей. 17 листопада 2017 року урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства зібрали в міському Палаці культури ім. Лесі Українки керівництво міста та району, а також аграріїв Новоград-Волинщини.  

Не даремно свято працівників сільського господарства відзначають за тиждень до зими, адже в цей час завершуються всі роботи на землі. Тому, перед делегатами колективів аграріїв були виголошені результати їх діяльності за поточний рік.  

Міський голова Віктор Весельський у своєму вітальному слові до людей, які складають основу життя країни та добробуту громадян та формують аграрний сектор економіки, зазначив:

«Як і в кожного з тих, чиє коріння пов’язане з селом, у мене особливо тепле ставлення до людей, котрі забезпечують нас хлібом і до хліба.

Є багато різних свят, їх заслужено відзначають люди, які трудяться в різних галузях народного господарства. І все ж, День працівників сільського господарства – особливе свято.  Адже усі ми користуємося  плодами, які здобуваються нелегкою працею селян.

Українське село було і залишається основою внутрішньої стабільності, фактором утвердження економічної і політичної незалежності нашої держави.

В сільському господарстві закладені невичерпні можливості зростання економічного потенціалу.

Сьогодні ми  вшановуємо трудові здобутки трудівників полів і ферм, всіх, хто присвятив своє життя сільському господарству. В усі часи праця аграріїв була в пошані, а людей, доля яких пов’язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію тваринництва, і до сьогодні по праву називають годувальниками.

Завдяки вашим людським зусиллям, знанням і наполегливості розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави та запорукою її процвітання.

Напередодні професійного свята сердечно вітаю усіх аграріїв Новоград-Волинщини. Нехай не переводиться селянський рід на землі Поліській, а праця відданих їй трударів буде належно поцінованою. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту та піднесення добробуту жителів краю.

Бажаю кожному з вас достатку, злагоди в домівках, міцного здоров’я, сімейного тепла та впевненості у завтрашньому дні вам і вашим родинам!»

День працівників сільського господарства, увінчує напружений хліборобський рік. Настав час пожинати плоди результатів праці. Традиційно для свята найприємнішими миттєвостями стали вручення нагород, грамот та подяк найсумліннішим та найуспішнішим. Також, присутні у залі стали глядачами святкового концерту.

 

Відділ інформації та зв’язків

з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія