З робочим візитом до Новоград-Волинської міської ТГ приїхала делегація з Миргородської міської ТГ

29 Липня 2021, 15:45

28-30 липня у рамках проєкту GIZ «Стале партнерство задля підвищення стійкості підприємців до наслідків пандемії COVID-19» у Новоград-Волинській міській ТГ з обмінним візитом працює делегація з Миргородської міської ТГ. 28 липня директор Новоград-Волинської ЗОШ №5, голова ГО «Мережа навчальних закладів міста Новограда-Волинського» Лариса Капчинська презентувала впровадженні проєкти.

Зокрема, Лариса Капчинська розповіла про шлях реалізації проєкту з відкриття еколого-натуралістичного парку, як експериментально-дослідницького центру. Парк на території ЗОШ №5 був відкритий у листопаді 2016 року. Початково проєкт було ініційовано у 2007 році з метою розробки інноваційної моделі екологічної освіти і виховання та нових підходів до вивчення природничих дисциплін та енергоефективності в місті Новограді-Волинському. Реалізація цього проєкту стала можливою за фінансової підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Новоград-Волинської міської ради та Проєкту GIZ «Енергоефективність у громадах».

Представникам делегації було презентовано мистецько-пізнавальну виставку «Різний успіх у рідному місті» та інші проєкти, які Ларисі Капчинській разом із вчителями та учнями школи вдалося реалізувати. На завершення Лариса Антонівна провела екскурсію по еколого-натуралістичному парку та поділилася планами на майбутнє.

Також делегація з Миргородської міської ТГ відвідала музей родини Косачів.

 

Чат-бот Гаряча лінія