Погоджувальна рада розглянула питання порядку денного 33-ї сесії міської ради

23 Липня 2019, 17:32

Згідно із затвердженим графіком засідань погоджувальної ради та постійних комісій міської ради, 23 липня 2019 року під головуванням міського голови Віктора Весельського відбулось засідання погоджувальної ради з розгляду питань порядку денного 33-ї сесії міської ради сьомого скликання. У роботі ради взяли участь 12 осіб із 16, що входять до її складу, а також керівники виконавчих органів міської ради.

Відтак, було опрацьовано 37 питань. Зокрема, було детально розглянуто пропозиції та зауваження до проектів рішень чергової сесії від постійних комісій, засідання яких проходили впродовж минулого тижня.

Значну увагу члени погоджувальної ради приділили обговоренню проекту рішення щодо внесення змін до міського бюджету на 2019 рік.

Питання «Про проведення земельних торгів у формі аукціону в місті Новограді-Волинському» вирішено зняти з порядку денного на доопрацювання.

Отож, на розгляд пленарного засідання сесії (розпорядження міського голови від 27.06.2019 № 151(о)), яке відбудеться 25 липня о 09:00 годині у великій залі Будинку рад, будуть внесені зі змінами і доповненнями 36 питань.

Зокрема, питання стосуватимуться житлово-комунальної сфери (списання та оренда майна комунальної власності, приватизації), містобудування та земельних відносин (передачі у власність, користування земельних ділянок, продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення, затвердження містобудівної документації), галузей охорони здоров’я (внесення змін до фінансового плану КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» міської ради на 2019 рік), соціального захисту, освіти, культури, фізичної культури та спорту тощо.

Ряд питань передбачатиме внесення змін до програм: шефської допомоги військовим частинам А 3814, А 2925, А 0409, А 2076 Збройних Сил України та матеріально-технічного забезпечення Новоград-Волинського об’єднаного міського військового комісаріату на 2019-2020 роки; соціально-економічного розвитку Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік; розвитку освіти Новоград-Волинської міської об’єднаної територіальної громади на 2016-2020 роки; розвитку земельних відносин у місті Новограді-Волинському на 2016-2020 роки; енергозбереження та енергоефективності міста Новограда-Волинського на 2010-2020 роки; фінансової підтримки об’єднань співвласників багатоквартирного будинку на 2019-2021 роки, тощо.

Також будуть внесені зміни до Статутів: міського Палацу культури ім. Лесі Українки, міської централізованої бібліотечної системи, комунальних підприємств «Шляхрембуд» та «Новоград-Волинськжитлосервіс».

Таким чином, в ході детального обговорення, питання, які на постійних комісіях міської ради були погоджені без зауважень, запропоновано розглянути на пленарному засіданні за скороченою процедурою. Решту питань, до яких постійними комісіями та на засіданні погоджувальної ради були подані відповідні зауваження та пропозиції, буде детально обговорено під час засідання сесії.

 

Чат-бот Гаряча лінія