Про результати офіційного візиту до Міністерства освіти і науки України

23 Червня 2017, 22:18

21 червня 2017 року делегація у складі заступника міського голови Гвозденко О.В., начальника управління освіти і науки міської ради Ващук Т.В. та начальника відділу культури міської ради Заєць Л.В. з офіційним візитом перебувала у м.Києві, зокрема, у Міністерстві освіти і науки України. За сприяння міського голови Весельського В.Л. відбулась зустріч із заступником Міністра освіти і науки Хобзеєм П.К. У ході зустрічі мова йшла про включення Новоград-Волинського колегіуму у число 100 шкіл, які візьмуть участь у пілотному проекті щодо впровадження нових державних стандартів початкової освіти, який стартує з вересня 2018 року.

Під час  бесіди спеціалістом МОНУ Давидович А.В., яка напередодні відвідала колегіум, було відзначено надзвичайно високий рівень навчальної та методичної роботи закладу, а головне – велике бажання педагогічного колективу та гарні умови щодо впровадження  нових підходів, якісних змін у системі освіти, як міста так і України, в контексті розбудови нової української школи.

Також було зазначено, що освітня галузь  є серед пріоритетних галузей  міста. Міський голова Весельський В.Л., депутатський корпус, виконавчий комітет міської ради всіляко сприяють розвитку галузі та зміцненню матеріально-технічної бази навчальних закладів міста шляхом прийняття відповідних рішень.

Щиро дякую Віктору Леонідовичу за надану можливість спілкування з високопрофесійними фахівцями Міністерства освіти і науки України та створення сприятливих умов для виведення освіти міста на новий якісний рівень.

 

Ващук Т.В.,

начальник управління освіти і науки міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія