На засіданні міської архітектурно-містобудівної ради розглянули доопрацьовану ескізну пропозицію щодо розробки проекту ландшафтного дизайну земельної ділянки

14 Лютого 2020, 13:12

Чергове засідання міської архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради відбулось 13 лютого 2020 року під головуванням начальника управління – головного архітектора міста Новоград-Волинський Дмитра Гудзя. Участь у засіданні взяв перший заступник міського голови Сергій Колотов.

Новоград-Волинська міська рада оголосила відповідний конкурс з вибору виконавця робіт і станом на 13 лютого 2020 року до управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради надійшла одна доопрацьована ескізна пропозиція від ФГ “Декор Звягельсад” щодо розробки проекту ландшафтного дизайну земельної ділянки на вул. Надслучанській, 1.

Під час розгляду вищезазначеної ескізної пропозиції члени міської архітектурно-містобудівної ради відмітили, що надана ескізна пропозиція не розкрила концепцію створення природно-ландшафтного тематичного скверу з героями творів Лесі Українки.

За результатами обговорення члени міської архітектурно-містобудівної ради вирішили закрити конкурс на розробку ескізної пропозиції як такий, що не відбувся, без визначення переможця, зважаючи на те, що жодна надана ескізна пропозиція не розкрила концепцію створення природно-ландшафтного тематичного скверу з героями творів Лесі Українки.

Також управлінню містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради було доручено укласти договір зі спеціалізованою проектною організацією, яка має ліцензії на проведення повного комплексу робіт щодо розробки проектної документації ландшафтного дизайну вищевказаної території.

Олена Обух, т.в.о. начальника відділу інформації
та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія