На Звягельщині правоохоронці посилили контроль за дотриманням карантинних обмежень

12 Квітня 2021, 8:13

9 квітня на вулиці м. Новограда-Волинського та району вийшли понад 30 працівників Головного управління Національної поліції Житомирської області та Новоград-Волинського районного відділу поліції, які контролювали дотримання суб’єктами господарювання та громадянами встановлених обмежень щодо режиму діяльності.

Правоохоронці проводили профілактичну роботу з метою необхідності дотримання протиепідемічних заходів.

Поліцейські перевірили 88 закладів торгівлі, 47 закладів харчування та 41 транспортний засіб, а також проводили профілактичні бесіди серед населення. Працівники поліції патрулювали вулиці міста та приділяли особливу увагу місцям значного скупчення громадян. За порушення правил карантину правоохоронці склали 8 адміністративних матеріалів за ч.1 ст. 44-3 КУпАП. На осіб, які відверто ігнорували вимогу щодо перебування у громадських будинках, спорудах та громадському транспорті у вдягнутих засобах індивідуального захисту, правоохоронці склали 5 постанов за ч.2 ст.44-3 КУпАП, за що кожному порушнику доведеться сплатити штраф.

«В більшості випадків поліцейські проводять профілактичні бесіди з населенням та попереджають про відповідальність за порушення карантинних обмежень, а в разі повторення правопорушень громадянами – правоохоронці складають адміністративні матеріали. Ми вкотре закликаємо громадян не порушувати встановлених карантинних обмежень, користуватися засобами індивідуального захисту та дотримуватися соціальної дистанції, аби не наражати себе та оточуючих на небезпеку» – зазначає начальник Новоград-Волинського районного відділу поліції Андрій Гнатенко.

 

Новоград-Волинський відділ поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області

 

Чат-бот Гаряча лінія