Проведено Чемпіонат з футзалу на першість оперативного командування «ПІВНІЧ»

24 Грудня 2021, 17:25
18 команд військових частин із різних куточків України взяли участь у Чемпіонаті з футзалу на першість оперативного командування «ПІВНІЧ». Змагання проходили декілька днів у м. Новограді-Волинському.
Привітати та нагородити переможців завітали міський голова Микола Боровець, секретар міської ради Оксана Гвозденко та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба.
Керівництво Новоград-Волинської міської ТГ висловили слова вдячності за те, що учасники Чемпіонату пропагують здоровий спосіб життя та вміло поєднують військову службу та спорт. Побажали футболістам нових здобутків, міцного здоров’я та успіхів.
Начальник фізичної підготовки і спорту оперативного командування «Північ» Руслан Карпінський разом із керівництвом громади нагородили переможців грамотами, кубками та медалями.
За результатами змагань у турнірі з міні-футболу перше місце посіла футбольна команда «Звягель АТО» військової частини А0409 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького. В свою чергу, друге місце виборола футбольна команда військової частини А1815 (смт. Гончарівське), третє місце – за командою військової частини А3091 (м. Бердичів).
Руслан Карпінський вручив подяки усім тим, хто сприяв у проведенні заходу.
Футболісти команди «Звягель АТО» були вдягнені у брендовані комплекти спортивної форми, на придбання яких були виділено кошти за ініціативи секретаря міської ради Оксани Гвозденко у розмірі 50 тис грн з коштів місцевого бюджету, які передбачено на потреби виборчих округів.
Співорганізатором проведення заходу став Новоград-Волинський міський Центр фізичного здоров’я населення «Cпорт для всіх».
Бажаємо усім спортсменам нових перемог та звершень.
Чат-бот Гаряча лінія