Гуманітарна допомога від польських побратимів

21 Березня 2022, 12:00

Сьогодні в КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО» прибув гуманітарний конвой від Польсько-Української групи компанії ITM Industry Group. Це мобільне операційне ліжко, пересувна рентгенологічна установка, операційна та бактерицидна лампи, вироби медичного призначення, спальники. Все це вкрай необхідне для наших захисників та медичної галузі. Також планується онлайн-навчання від польських медиків для медичних працівників міськрайТМО щодо технічного обслуговування та використання наданого обладнання.

До кінця цього тижня готується відправка наступних машин з гуманітарною допомогою для Житомирської області та Новоград-Волинської міської територіальної громади.

Власник ITM IG Włodzimierz Durawa (Володимир Дурава) дякує своїм партнерам, Шалімову Сергію (директор ТОВ «Логіст Електро») та ФОП Зубар Сергій Васильович за спільну організацію поставки!

Особлива вдячність волонтеру Володимиру Дурава та волонтеру, проректору Поліського національного університету Івану Мартинчуку за отриману гуманітарну допомогу.

Слава Україні!

 

Відділ з питань охорони здоров’я та медичного забезпечення міської ради

Чат-бот Гаряча лінія