Питання організації заходів з весняного благоустрою розглянули під час розширеної наради

25 Березня 2022, 15:57

Питання організації заходів з весняного благоустрою розглянули під час розширеної наради з керівниками виконавчих органів міської ради, ОСББ, підприємств, установ, організацій, старостами сіл, яку провів міський голова Микола Боровець. Участь у нараді взяли секретар міської ради Оксана Гвозденко, заступники міського голови Наталія Борис та Ірина Гудзь, керуючий справами виконавчого комітету міської ради Олександр Доля.

Зокрема, йшлося про те, що відповідно до розпорядження міського голови від 23.03.2022 № 69 (о) з 24.03.2022 року по 21.04.2022 року на території громади проходитимуть заходи з благоустрою. Під час весняної толоки приводитимуться роботи щодо приведення в належний санітарний стан парків, скверів, кладовищ, вулиць, зупинок громадського транспорту, ліквідація несанкціонованих сміттєзвалищ, очищення від сміття берегів водойм та зелених насаджень.

«Цього року попри непросту ситуацію у країні ми маємо активно долучатись до весняної толоки. Йде війна, але це наш дім і ми повинні про нього дбати. Наші Герої повертатимуться в чисту та охайну громаду. Перемоги та миру нам та нашій Україні!» – зазначив очільник громади.

Міський голова Микола Боровець закликав керівників підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, ОСББ та підприємців провести благоустрій прилеглих та закріплених територій. Також комплекс робіт буде здійснено на території старостинських округів громади.

Чат-бот Гаряча лінія