Триває ознайомлення з роботою закладів освіти громади

6 Вересня 2022, 16:40
6 вересня заступник міського голови Наталія Борис спільно з головним спеціалістом управління освіти і науки міської рали Іриною Сиротюк відвідали два заклади дошкільної освіти, які працюють в офлайн режимі.
Наразі освітній процес відновлено в шести закладах дошкільної освіти громади, які можуть прийняти дітей всіх батьків, які мають потребу у влаштуванні дитини в заклад дошкільної освіти.
Оскільки пріоритетом для всіх нас є забезпечення максимально можливої безпеки кожної дитини, кожного працівника системи освіти, Наталія Борис розпочала свій робочий візит з відвідування укриттів закладів дошкільної освіти. Керівники ЗДО розповіли про ремонтні роботи в укриттях, їх облаштування відповідно до вимог.
Поряд з тим Наталія Борис у ході робочого візиту зазначила, що важливо дбати про розвиток дітей, їх соціалізацію, в тому числі розвиток дітей з особливими освітніми потребами. Саме тому було прийнято рішення з 5 вересня відкрити спеціалізовані групи в ЗДО.
На сьогодні заклади дошкільної освіти громади відвідує понад 600 дітей.
В групах відвіданих закладів було гамірно, діти розповіли, що скучили за садочком, за друзями. В одній з груп звучала пісня «Ой лузі червона калина». Це свідчення того, що спільно з батьками освітяни дбають про виховання справжніх патріотів нашої держави.
Чат-бот Гаряча лінія