Відбулося засідання комісії з призначення фінансового стимулювання спортсменам та їх тренерам

14 Серпня 2024, 20:04

На засіданні комісії з призначення фінансового стимулювання спортсменам та їх тренерам, проведеній за участі заступниці міського голови Наталії Борис, було презентовано оновлений склад комісії, до якої додано  тренерів спорту різних напрямків: 

олімпійських, неолімпійських, ігрових видів спорту, спорту осіб з інвалідністю. 

Основним питанням зустрічі було погодження списків кандидатів на призначення фінансового стимулювання вихованців Дитячо-юнацької спортивної школи ім.В.П.Єрмакова, Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки, спортивних громадських організацій, які стали чемпіонами та призерами змагань обласного, всеукраїнського та міжнародного рівня. Члени комісії переглянули протоколи змагань, перевірили відповідність результатів виступів кандидатів Положенню про фінансове стимулювання.

Перше півріччя 2024 року було доволі успішним для звягельських спортсменів – є перемоги в чемпіонатах України та Європи, дві збірні команди міста (футбол та жіночий волейбол) стали чемпіонами області. 

На засіданні комісії було вирішено  подати на розгляд чергової сесії рішення про зміну розміру фінансового стимулювання тренерів, які підготували команди переможців обласного та всеукраїнського рівня. 

На погодження черговою  сесією міської ради буде подано список із 42 спортсменів.

 

Згідно з положенням про фінансове стимулювання спортсменів та їх тренерів Звягельської міської територіальної громади, спортсмени, які здобули перемоги в обласних (ігрові види спорту),  всеукраїнських та міжнародних змаганнях, мають змогу один раз на рік отримати стимулювання за найвищу перемогу у змаганнях. Тренер спортсмена  може отримати грошове стимулювання у розмірі 70% від винагороди вихованця.

 

За здобутки спортсменів  у першому півріччі нагородження відбудеться у вересні до Дня працівників фізичної культури та спорту, у кінці грудня  – за перемоги у другому півріччі. Попереду чемпіонати Європи та світу, з яких наші спортсмени планують привезти додому медалі.

Таким чином, на засіданні  комісії було визначено основні напрямки подальшої роботи з питання фінансового стимулювання спортсменів та їх тренерів, що сприятиме покращенню умов для розвитку спорту у Звягельській міській територіальній громаді.

Чат-бот Гаряча лінія