Завершується підготовка галузей господарського комплексу до осінньо-зимового періоду

26 Вересня 2024, 14:57
24 вересня під головуванням Миколи Боровця відбулося засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду разом із керівниками ОСББ.
Директор КП «Звягельтепло» Людмила Тодорович повідомила присутніх про готовність теплового господарства до роботи.
В ході засідання, значну увагу приділили обговоренню питання роботи підприємств комунальної галузі під час блекауту. Наразі, підприємства КП «Звягельводоканал» та КП «Звягельтепло» мають достатню кількість генераторів для роботи під час відключень світла.
Однак,  варто розуміти, що обладнання резервного живлення під час роботи потребуватиме технологічних зупинок та планових сервісних зупинок, тому за умови повного блекауту котельні будуть працювати від генераторів з технологічними зупинками, тривалість яких буде залежати від температури зовнішнього повітря.
КП «Звягельводоканал» має також напрацьований порядок дій за умови повного блекауту, відповідно до якого, вода буде подаватися погодинно, також буде здійснюватись підвіз води у мікрорайони, бювети включатимуть від генераторів.
 
Основні поради власникам квартир читаймо за посиланням: https://info.nvrada.gov.ua/gotuj-sanky-vlitku-abo-shho-potribno-znaty-vlasnykam-kvartyr/
Управління житлово-комунального господарства та екології
Чат-бот Гаряча лінія