Інформаційний зріз щодо діяльності галузей життєзабезпечення міста за минулий тиждень

27 Березня 2019, 18:03

Житлово-комунальне господарство:

За минулий тиждень комунальним підприємством Новоград-Волинської міської ради „Новоград – Волинськжитлосервіс“ здійснені наступні роботи:
– вивезено 40 м³ сміття (місця загального користування);
– проводиться розчищення порослі на кладовищі по вул. Лугова;
– проводилось вивезення гілля на вул. Герцена.
Комунальним підприємством „Шляхрембуд“ Новоград-Волинської міської ради здійснені наступні роботи:
– вивезено вуличний змет з наступних вулиць міста: Вокзальна, Юрія Глухова, Леваневського, Герцена, Івана Мамайчука та частково на Гетьмана Сагайдачного, Дружби;
– проведено поточний ремонт наступних вулиць із м’яким покриттям: Вашева, Юношева;
– проведено ремонтні роботи мереж вуличного освітлення на наступних вулицях міста: Леваневського, Маршала Рибалко, Коцюбинського, Героїв АТО, пров. Житомирський, пров. Долинний, 2-й пров. Чехова.

Охорона здоров’я:

В КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Новоград-Волинської міської ради продовжується підписання декларацій з сімейними лікарями, педіатрами. Станом на 25.03.2019 року підписано 46 253 декларацій (82,4%).
Станом на 25.03.2019 року згідно Урядової програми «Доступні ліки» виписано та відпущено ліків на суму 300 899 грн., що становить 100% від затверджених кошторисних призначень на І квартал 2019 року. З квітня місяця фінансування буде здійснюватись через Національну службу здоров´я України. Протягом 2019 року звернулося та отримали рецепти 4 730 пацієнтів, виписано 9 622 рецептів. 
Хворі на інсулінпотребуючий цукровий діабет забезпечуються препаратами інсуліну безкоштовно. Станом на 25.03.2019 року відпущено рецептів на суму 409 207 грн. ( 24,5 % від виділеної суми на рік).
Продовжується будівництво хірургічного корпусу КНП «Новоград-Волинське міськрай ТМО». 
Шановні новоград-волинці, які не підписали Декларації про вибір лікаря, який надає первинну медичну допомогу! Переконливо просимо звернутися до сімейного лікаря та педіатра для підписання Декларації, так як з квітня місяця 2019 року жителі, які не підписали Декларацію зможуть отримати тільки невідкладну медичну допомогу.

Освіта:

19 березня в ЦРД «Дельфін» відбувся семінар LEGO в рамках проекту «Сприяння освіті» у якому взяли участь керівники, вихователі-методисти (куратори), педагоги закладів дошкільної освіти м. Новограда-Волинського, м. Коростеня, с. Тетерівки, смт. Новогуєвська.
20 березня відбулося засідання комісії управління освіти і науки з нагородних матеріалів, на якій розглянуто понад двадцять клопотань закладів освіти щодо нагородження педагогічних працівників відзнаками Міністерства освіти і науки України. 
20 березня в ЗОШ № 10 проведено міські змагання «Speedcubing» зі швидкісного складання кубика Рубика, в яких взяли участь 16 учнів від 8 закладів загальної середньої освіти.
21 березня в управлінні освіти і науки відбулося засідання міського Штабу військово-патріотичної дитячо-юнацької гри «Сокіл» («Джура»).
21 березня в ІМЦ пройшло засідання Школи педагогічної майстерності для вихователів молодших груп ЗДО «Використання LEGO в роботі з молодшими дошкільниками».
22 березня проведено міський огляд-конкурс «Кращий навчальний кабінет біології», участь у якому взяли ЗОШ №№ 7, 8, 9, Ліцей № 11. 
22 березня в ДНЗ №1 відбувся круглий стіл за участю головного редактора журналу «Практичний психолог: Дитячий садок», психолога-консультанта Гурковської Т.Л. з теми «Особливості адаптації дітей раннього віку. Психологічний супровід».
23 березня на базі Ліцею № 4, Ліцею № 11 пройшло пробне ЗНО-2019, присутність учасників склала 98%.
Протягом тижня проходила організація та координація вибору електронних версій оригінал-макетів підручників для 6, 11 класів, узагальнення вибору та замовлення підручників для учнів 6, 11 класів ЗЗСО.

Відділ інформації та зв’язків 
з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія