Новоград-Волинський готується до комплексної перевірки цивільного захисту

18 Листопада 2015, 2:19

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів № 476 від 14.05.2015 року „Про затвердження заходів цивільного захисту на 2015 рік“  16-25 листопада представники ДСНС України у Житомирській області будуть вивчати стан реалізації державної політики цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки на Житомирщині.

16 листопада в Житомирській обласній державній адміністрації під головуванням голови ОДА Сергія Машковського відбулася розширена нарада стосовно перевірки області Державною службою з надзвичайних ситуацій України у Житомирській області у якій приймали участь Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський та начальник відділу з питань цивільного захисту міської ради Олександр Мельник.

Під час наради  голова обласної державної адміністрації Сергій Машковський наголосив: „Перевірку потрібно сприймати як допомогу для усіх нас у виявленні тих слабких сторін, де нам потрібно працювати і посилювати увагу. Закликаю усіх дуже відповідально віднестися до завдань, які ставить перед нами держава“.

Також акцентувалася увага присутніх на затвердженому графіку перевірок, відповідно до якого 16 листопада, перевірятиметься Служба цивільного захисту області, діяльність управління ДСНС у Житомирській області; 17 листопада – виконавчий комітет Житомирської міської ради та районної державної адміністрації; 18 листопада – виконком Бердичівської міської ради та райдержадміністрації. Відповідні органи місцевого самоврядування будуть перевірятися 19 листопада у Коростені, 20 листопада – у Новоград-Волинському та 23 листопада – у Малині. 24 листопада комісія підготує усі необхідні документи, щоб у середу, 25 листопада, провести підбиття підсумків проведених перевірок.

Згідно вказівки міського голови всі суб’єкти господарювання міста Новоград-Волинський здійснюють підготовчі заходи з комплексної перевірки.

 

Відділ інформації та зв’язків

з громадськістю міської ради

Фото http://oda.zt.gov.ua

 

Чат-бот Гаряча лінія