Пресконференція з чемпіоном світу та членом національної збірної команди України з важкої атлетики Олегом Ніколаєнком

11 Червня 2021, 18:25

Скарбницю спортивних досягнень Новоград – Волинської міської територіальної громади поповнено.

З 22 по 31 травня 2021 року в м. Ташкент, Узбекистані відбувся чемпіонат світу серед юніорів з важкої атлетики. У змаганнях брали участь 244 атлети з 53 різних країн, 12 представників з України.

Наш земляк Олег Ніколаєнко у чемпіонаті світу серед юніорів завоював бронзу в сумі двоборства (до 89 кг) та золото в ривку (до 89 кг).

11 червня проведено пресконференцію з чемпіоном світу та членом національної збірної команди України з важкої атлетики Олегом Ніколаєнком та його тренером Валерієм Постіженком.

На зустріч завітав міський голова Микола Боровець, представники засобів масової інформації, представники спортивної спільноти громади, юні вихованці дитячо-юнацької спортивної школи.

Олегу Ніколаєнку було поставлено чималу кількість запитань. Чемпіон розповів про шлях до перших перемоги, складнощі та позитивні моменти життя спортсмена, про розпорядок свого дня.

Перший рекорд чемпіон поставив у 13 років, піднявши 72 кг. Він неодноразово займав призові місця у всеукраїнських чемпіонатах з важкої атлетики.

Міський голова Микола Боровець висловив слова вдячності Олегу Ніколаєнку та його тренеру Валерію Постіженку за те, що вони формують спортивний дух громади: «Дякую вам, що ви маєте бажання та потенціал для розвитку спортивної сфери. Місцева влада буде всіляко підтримувати вас у всіх починаннях. Нехай здійснюються мрії та реалізуються плани, успіхів та міцного здоров’я».

Під час пресконференції начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Ярослав Циба зазначив про те, що Олег Ніколаєнко отримає фінансове стимулювання за спортивні досягнення – 20 тисяч гривень, а також подякував спортсмену за гарний приклад для молоді.

Бажаємо нових досягнень, звершень та перемог.

 

Чат-бот Гаряча лінія