Засідання ММО практичних психологів та соціальних педагогів

25 Серпня 2020, 15:16

25 серпня 2020 року проведено засідання ММО практичних психологів та соціальних педагогів з підготовки до нового 2020-2021 навчального року.

У зв’язку з введенням дистанційного навчання в освітній процес першочерговим завданням працівників психологічної служби є пошук дієвих засобів та методів профілактичної, корекційної, просвітницької та розвиткової роботи в у мовах карантину.

Голова ММО Хоменко Л.П. проаналізувала план роботи психологічної служби за 2019-2020 н.р,. в який входило планування роботи, підготовка матеріалів та методичних рекомендацій працівникам служби, засідання експертизи психологічного інструментарію, просвітницька робота з батьками.

Головний спеціаліст управління освіти і науки Жданюк Р.С. ознайомила присутніх з актуальними напрямами в роботі психологічної служби на 2020-2021 н.р.: просвіта та профілактика, консультування, організаційно-методична робота та зв’язки з громадськістю.

На засіданні обговорювалася навчальна діяльність та її шляхи реалізації працівниками психологічної служби через викладання навчального матеріалу за програмами курсів за вибором, факультативів, гуртків психологічного та соціально-педагогічного спрямування.

Практичним психологам та соціальним педагогам був наданий перелік:

– діагностичного інструментарію та мінімуму;

– факультативів, спецкурсів і курсів;

– методичних матеріалів щодо профорієнтаційної роботи.

Психологи мали змогу поділилася досвідом роботи щодо організації роботи психологічної служби закладу освіти у формі дистанційного навчання: особливості використані онлайн-консультацій, відеоконференцій, консультування в телефонному режимі.

 

Управління освіти і науки Новоград-Волинської міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія