Проводяться роботи із улаштування та прибирання території полігону ТПВ

24 Липня 2019, 17:44

З 1 січня 2019 року комунальним підприємством «Шляхрембуд» офіційно прийнято на утримання та експлуатацію полігон твердих побутових відходів в урочищі Ржатківка, який до того згідно договору перебував на утриманні у ТОВ «Міськкомунсервіс».

6 червня 2019 року під час пленарного засідання 32-ї сесії міської ради сьомого скликання з міського бюджету було виділено 420 тис. 700 грн. для улаштування та прибирання території полігону ТПВ.

Як зазначив заступник директора КП «Шляхрембуд» Володимир Андрощук, для належного забезпечення функціонування полігону ТПВ у комунальній власності не має відповідної спецтехніки (компактор, ваги), тож для зазначених цілей було укладено договір із ТОВ „Новоград-Волинський каменедробильний завод“ на залучення бульдозера для прошаровування побутових відходів грунтом, а також на закупівлю щебеневих матеріалів для підсипання під’їзних шляхів до полігону. Ще один договір комунальне підприємство уклало із ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» щодо залучення двох одиниць спецтехніки (КАМАЗу та навантажувача) для перевезення сміття на території полігону. Крім того, на об’єкті працює КАМАЗ, який перебуває на балансі КП «Шляхрембуд».

Отож, станом на 24 липня 2019 року проведено роботи із облаштування під’їзних шляхів до полігону ТПВ та розчищено значну частину території від сміття. 
Роботи щодо улаштування та прибирання території полігону продовжуються із залученням спецтехніки КП «Шляхрембуд» та ТОВ «Новоград-Волинські шляхи».

 

Чат-бот Гаряча лінія