Новоград-Волинська Уже п’ята, а далі буде!

23 Жовтня 2015, 22:55

17 жовтня в місті Новоград-Волинську відбулася ювілейна п’ята виставка-конкурс творчих робіт, організована Благодійним фондом Литвина «Майбутнє Полісся».Метою конкурсу ми визначаємо не тільки відзначення найкращих, але й виявлення нових творчих здібностей, стимулювання пізнавальної активності і самостійності, виховання патріотизму та віри у світле майбутнє рідного Полісся в дітей та підлітків. Усі, без винятку, учасники Ємільчинського, Баранівського, Червоноармійського та Новоград-Волинського району проявили свою творчість, обдарованість і оригінальність, якими ми не перестаємо захоплюватись.

Гості свята мали змогу помилуватися витворами мистецтва, взяти участь у різних майстер-класах із виготовлення ляльки-мотанки з лляної нитки, квітів у техніці    паперопластика, різноманітних прикрас з полімерної глини, виробів з бісероплетіння, обереги своїми руками, різні вироби в техніці декупаж тощо.

В приміщенні Будинку культури лунала музика, дитячий сміх не вщухав: малечу розважали мультиплікаційні герої, ляльковий театр, працювали надувні гірки, роздавались фігурки з кульок, дітей перевтілювали в казкових персонажів малюнками по обличчю, кожен охочий отримав солодку вату, а також зігрівалися гарячим чаєм із солодощами.

На сцені панувало надзвичайне дійство: неперевершений танцювальний номер від колективу «Модерн», виступ майстра з шоу «Хімія» та фокусника, надзвичайне перевтілення в  Gentleman Style та Elvisa від талановитих вихованців торгової марки «ARTmodels» Мурада Гусейнова і його красунь-дівчат та чарівна пісня у виконанні Діани Георгієвої. Одним словом, свято вдалося!

Усі учасники конкурсної програми отримали пам’ятні подарунки та сертифікати від організаторів.

Виставка-конкурс дала можливість виявити та ще раз довести, що в нас на Поліссі є багато талановитих, розумних, творчих та неординарних особистостей, головне повірити в себе – і в тебе повірять інші.

Ми висловлюємо щиру вдячність усім, хто долучився до організації та допоміг реалізувати свято, яке перетворилося в грандіозне шоу талантів.

 

Благодійний фонд Литвина «Майбутнє Полісся»

 

Чат-бот Гаряча лінія