У Новограді-Волинському розпочато підготовку до відзначення 30-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС

24 Лютого 2016, 5:24

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років з моменту страшної техногенної катастрофи й величезної екологічної трагедії світового масштабу на Чорнобильській АЕС. Відповідно до Указу Президента 2016-й оголошено роком вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС і пам’яті жертв Чорнобильської катастрофи.

23 лютого 2016 року під головуванням заступника міського голови Лариси Шутової відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки до відзначення у місті 30 річниці Дня Чорнобильської трагедії.

Під час наради було детально обговорено всі організаційні питання з підготовки та відзначення у місті подвигу ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС, а саме: облаштування та благоустрій території біля пам’ятного знаку „Жертвам Чорнобиля“, проведення у загальноосвітніх навчальних закладах виховних годин за участі ліквідаторів аварії на ЧАЕС, відзначення державними та місцевими нагородами ліквідаторів аварії на ЧАЕС, узгоджено сценарій відзначення 30-ї річниці трагедії на Чорнобильській АЕС, що відбудуться у квітні 2016 року.

За наслідками наради дано відповідні доручення.

 

Відділ інформації та зв’язків з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія