Робочі зустрічі та наради першого заступника міського голови С.Ю. Колотова впродовж тижня (11 – 15 вересня 2017 року)

18 Вересня 2017, 14:47

Відповідно до тижневого плану роботи виконавчих органів міської ради, 11 вересня міський голова В.Л. Весельський провів щотижневі оперативну та апаратну наради, участь у яких взяв перший заступник міського голови С.Ю. Колотов. У ході нарад було обговорено основні питання життєзабезпечення міста, керівники структурних підрозділів міської ради доповіли про виконані завдання і доручення, а також проінформували про поточний стан справ та планування подальшої роботи у галузях.

Затим Сергій Колотов провів галузеву нараду щодо питань промислової політики, інвестиційної діяльності, міжнародної технічної допомоги, містобудування, архітектури та земельних відносин, транспорту та зв’язку з підпорядкованими структурними підрозділами міської ради.

Розглядаючи проекти рішень, внесені до порядку денного 16-ї сесії міської ради сьомого скликання, з 11 по 14 вересня у конференц-залі міської ради за участі Сергія Юрійовича проходили засідання постійних комісій міської ради, у ході яких депутатами було внесено зауваження та пропозиції до запропонованих проектів рішень, а також вирішено розглянути частину питань за скороченою процедурою.

13 вересня Сергій Колотов взяв участь у 44 засіданні виконавчого комітету міської ради сьомого скликання, яке проходило під головуванням очільника міста. Під час засідання членами виконкому міськради було прийнято 18 рішень, зокрема: «Про затвердження мережі та кількісних показників загальноосвітніх, дошкільних, позашкільних навчальних закладів міста на 2017-2018 навчальний рік», «Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування, постачання та послуги з централізованого опалення», «Про затвердження коефіцієнтів нормативної витрати теплової енергії на опалення місць загального користування в багатоквартирних житлових будинках міста Новограда-Волинського, обладнаних лічильниками обліку теплової енергії» та інші.

Затим перший заступник міського голови взяв участь у робочій нараді, яку провела секретар міської ради О.А. Пономаренко з керівниками структурних підрозділів міської ради щодо розгляду внесених під час засідань постійних комісій міської ради пропозицій, зауважень та доповнень до порядку денного 16-ї сесії міської ради сьомого скликання.

Також Сергій Колотов взяв участь у розширеному засіданні міської архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради за участю членів комісії з питань топоніміки і охорони культурної спадщини при виконавчому комітеті міської ради щодо погодження встановлення пам’ятного знаку загиблим воїнам танкового батальйону військової частини В 2731. На розгляд учасників засідання було запропоновано два місця розташування пам’ятного знаку: Сквер Слави (центральна частина міста) або ж Парк Перемоги (територія біля Будинку офіцерів). Після тривалого обговорення присутні зійшлись на думці підтримати проект рішення щодо розміщення знаку у Парку Перемоги, мотивуючи це змістовністю архітектурного ансамблю цього місця. Відтак остаточне рішення буде розглянуто депутатами на черговому засіданні сесії.

14 вересня Сергій Юрійович взяв участь у робочій зустрічі із засновником ТОВ «Трансстандарт-2002» Ельшадом Меліковим. Під час наради було обговорено ключові питання щодо подальших кроків з реалізації проекту будівництва біогазової установки на базі очисних споруд КП Новоград-Волинської міської ради «Виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства».

15 вересня перший заступник міського голови провів нараду щодо розгляду звернення Новоград-Волинської міжрайонної прокуратури до Господарського суду в інтересах Новоград-Волинської міської ради про розірвання договору утримання полігону твердих побутових відходів.

Затим Сергій Юрійович разом із міським головою В.Л. Весельський, секретарем міської ради О.А. Пономаренко, депутатами міської ради та керівниками структурних підрозділів виконавчих органів міської ради у селі Сусли Новоград-Волинського району взяла участь у громадському обговоренні пропозицій щодо добровільного об’єднання громад, які надійшли на адресу Суслівського сільського голови: від Новоград-Волинського міського голови В.Л. Весельського щодо добровільного об’єднання територіальних громад міста Новограда-Волинського та сіл Сусли, Івашківка Суслівської сільської ради в Новоград-Волинську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром в місті Новограді-Волинському (відповідне рішення Новоград-Волинської міської ради «Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад» було прийнято на засіданні 13-ї сесії міської ради сьомого скликання 22 червня 2017 року), а також від Стриївського сільського голови В.М. Бобра про добровільне об’єднання сіл Суслівської сільської ради у Стриївську територіальну об’єднану громаду.

Протягом тижня Сергій Колотов разом із начальником відділу економічного аналізу та планування міської ради О.В. Тімофєєвою проводив підготовку інформації до проекту Програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2018 рік.

Відділ інформації та зв’язків

з громадськістю міської ради

 

Чат-бот Гаряча лінія