У Новограді-Волинському засяяла головна новорічна ялинка

19 Грудня 2021, 20:15
Новорічно-різдвяні свята традиційно є очікуваними, сповненими сподівань, тому, мабуть, і найулюбленішими.
У неділю, у День Святого Миколая, на радість дітворі та дорослим, засяяла святковими вогнями головна новорічна ялинка Новограда-Волинського. Святкову атмосферу створювали численні музичні, танцювальні, вокальні та театральні композиції, а також веселі ігри та забави. Особливо радісно зустрічали головного героя свята – Миколая Чудотворця.
Щирі слова вітань громаді адресував міський голова Микола Боровець, який побажав усім миру, міцного здоров’я, радості й здійснення найзаповітніших мрій та бажань.
На площі Лесі Українки, де традиційно встановлено головне новорічне дерево, обладнано фотозони, різдвяний вертеп, будиночки новорічно-різдвяного ярмарку, а в міському Палаці культури імені Лесі Українки діє Резиденція Святого Миколая.
Також за підтримки управління культури і туризму міської ради та ГО «Фундація Широкопояс» для новоград-волинців та гостей громади виступив відомий український хіп-хоп виконавець ХАС.

Як повідомлялося раніше, цьогоріч новорічне дерево до Новограда-Волинського привезли з Пилиповицького лісництва. Висота ялини близько 13 метрів https://info.nvrada.gov.ua/uk/articles/item/16785/

Чат-бот Гаряча лінія