Палац культури імені Лесі Українки

Директор
Антипчук Ірина Дмитрівна

Адреса

м. Звягель, пл. Лесі Українки, 9

Контактний телефон, приймальня:

(04141) 3-51-67

E-mail

Графік ргоботи

З 9.00 до 18.00 год.,

обідня перерва: 13.00-14.00.

Вих.: субота, неділя

Заклад працює згідно окремого графіку, затвердженого директором установи

Палац культури імені Лесі Українки

Метою діяльності Палацу культури є створення умов для формування та забезпечення культурних та духовних потреб, розвитку ініціативи та реалізації творчого потенціалу населення Звягельської міської територіальної громади у культурно-дозвіллєвій сфері та задоволення культурних потреб населення у аматорському мистецтві, створення умов для дозвілля та відпочинку, підтримка народної творчості, реалізація державної, регіональної та міської політики у сфері культури.

Головними завданнями Палацу культури є:

  • збереження, відродження і розвиток української національної культури, а також та культур  інших національних груп;
  • популяризація культурної спадщини як національної культури;
  • забезпечення культурно-дозвіллєвих потреб населення Звягельської міської територіальної громади;
  • розвиток усіх видів та жанрів аматорської творчості, народних художніх промислів;
  • створення та організація діяльності клубних формувань;
  • вивчення культурних запитів та потреб населення з урахуванням національних, професійних, ділових, освітніх та інших особливостей;
  • здійснення розвитку творчих здібностей різновікових груп населення;
  • підтримка соціально важливих культурно-творчих, пізнавально-розважальних, художньо-естетичних ініціатив;
  • створення та запровадження нових моделей культурного обслуговування громадян;
  • організація та участь у підготовці та проведенні культурно-дозвіллєвих програм, що проводяться за ініціативою виконавчого комітету та інших установ;
  • залучення населення до громадського та культурного життя Звягельської міської територіальної громади;
  • організація та проведення різноманітних форм дозвілля населення на основі самореалізації та самоуправління.

При міському Палаці культури працюють:

  1. Народний аматорський театр. Створено у 1949 році. В 1959 році присвоєно найменування «народний». З 2018 року керівник – Покраса Тетяна Леонідівна.
  2. Народний аматорський хор «Полісся» імені Михайла Артемюка. Створено як ансамбль пісні і танцю у 1959 році. В 1960 році присвоєно найменування «народний». У 2021 році колектив було перейменовано. З 2018 року керівник – Долич Інна Володимирівна.
  3. Народний дитячий ансамбль танцю «Веселка». Створено у 1974 році. В 1987 році присвоєно найменування «народний».  З 2003 року керівник  – Рудакова Катерина Георгіївна.
  4. Народний аматорський вокальний ансамбль «Віра». Створено у 1988 році. В 1991 році присвоєно найменування «народний». Керівник – Кучинська Галина Оксенівна.
  5. Зразковий дитячий фольклорний ансамбль «Ордана». Створено у 1998 році. В 2002 році присвоєно найменування «зразковий». Керівник – заслужений працівник культури України Матвійчук Віра Юріївна.
  6. Народний аматорський хор ветеранів праці. Створено у 1982 році. В 2013 році присвоєно найменування «народний». З 2005 року керівник  – заслужений працівник культури України Куркач Микола Миколайович.
  7. 7. Народний муніципальний духовий оркестр. Створено у 2008 році. У 2021 році присвоєно найменування «народний». Керівник – Гурбан Олег Миколайович.
  8. 8. Народний аматорський молодіжний театр. Створено у 1978 році. В 2001 році присвоєно найменування «народний». З 2017  року керівник – Покраса Тетяна Леонідівна.
  9. Народний аматорський вокальний ансамбль «Чарівниці» Будинку культури села Пилиповичі. Створено у 2008 році. В 2013 році присвоєно найменування «народний». З 2008 року керівник – заслужений працівник культури України Примак Валерій Олександрович.
  10. Зразковий аматорський дитячий танцювальний колектив «Віночок» Будинку культури села Пилиповичі. Створено у 2006 році. В 2008 році присвоєно найменування «зразковий». З 2006 року керівник – Кочубей Світлана Олександрівна.
  11. Народний аматорський вокальний ансамбль «Мальви» Будинку культури села Дідовичі. Створено у 1987 році. В 2013 році присвоєно найменування «народний».  Керівник – Деюн Валентина Павлівна.
Чат-бот Гаряча лінія